Winedelight

wie zijn wij?

Wat doen wij?

Wij, als drie jonge ondernemers, zijn begonnen met WineDelight omdat er een grote hoeveelheid glas wordt weggegooid, onder andere in de horecasector. Dit is in onze ogen niet nodig en daarom geven wij gebruikte wijnflessen een tweede leven.

We halen de flessen op bij horecazaken en produceren daar een ”Bottled Candle” van. Dit doen we door de flessen te bewerken en er een houten voetje bij te maken. De producten worden ontwikkeld voor de horeca en daardoor zijn de producten dus van en voor de horeca.

Ons doel is om ambiance te creëren. Dit doen we met een team hechte en enthousiaste professionals met een drive waar je U tegen zegt. Je kunt rekenen op een vast contactpersoon, snelle service, flexibiliteit en een kwalitatief product door ons breed scala aan achtergrond. Of wij daarmee het verschil maken? Onze klanten vinden van wel, want die komen steeds opnieuw bij ons terug.

 

Ivan blom

Co-founder en CEO & CIO

Meet Ivan, hij houdt zich bezig met de sales en de strategie van WineDelight en heeft een achtergrond als Industrial Product Designer. Ivan is bezig met het managen van de onderneming en bewaart het overzicht. Hij houdt zich bezig met de strategie van het bedrijf en richt zich hierbij op continue verbetering. Hiervoor heeft Ivan ook contact met de klanten en andere partijen. In zijn vrije tijd vindt hij het leuk om creatief bezig te zijn en om nieuwe vaardigheden te leren.

Maria verhoef

Co-founder en CFO & CMO

Meet Maria, binnen de onderneming is Maria bezig met de marketing en finance. Met een opleiding als bedrijfskundige vindt Maria het leuk om met de socials bezig te zijn van design tot online marketing. Daarnaast is ze bezig met het managen van de finance afdeling. In haar vrije tijd houdt ze ervan om te boksen en te kitesurfen, wat ze geleerd heeft in Spanje.

Sven de milliano

Co-founder en CTO & CLO

Meet Sven, als productontwikkelaar houdt Sven zich bezig met het product en de productie binnen de onderneming. Hij is onder andere bezig met het snijden van de flessen. Als productontwikkelaar is Sven continu bezig met het verbeteren van het product en het optimaliseren van het proces. Sven vindt het in zijn vrije tijd leuk om een drankje te doen met zijn vrienden of is te vinden in de sportschool.

Scroll naar boven